SMEAGOL ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT

SMEAGOL ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 576 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smeagol Argentijns Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 20:15 Het eten was heerlijk. Alleen best veel friet voor één persoon. Ik gooi niet graag eten weg ;)
1 jun 2022 om 2:03 Ik heb 2 uur op lauw eten moeten wachten
27 mei 2022 om 12:51 Bezorgtijd was prima. Het eten was op zich echt lekker maar helaas was alles lauw ipv warm wat wel erg jammer was.
25 mei 2022 om 16:21 Heerlijk en op tijd zoals altijd. Geen betere steaks dan die van Smeagol! Ook altijd vriendelijke bezorgers, super.
13 mei 2022 om 13:27 missing food items [2] - delivery faster than expected
10 mei 2022 om 6:48 Beste steaks die we hebben gehad. Carpaccio is een aanrader!
3 mei 2022 om 20:13 Eten was heerlijk alleen jammer dat je geen pepersaus bij de steak kan bestellen.
31 mrt 2022 om 19:42 Helaas weer behoorlijk lauw kpud eten . Eten is daar echt lekker. Maar ik bestel niet meer . Vindt warm eten toch iets lekkerder. Mvg Jan
29 mrt 2022 om 1:54 We hadden carpaccio besteld en kip met champignonsaus en rijst en als extra groente. Alles smaakte naar wens, en de carpaccio was bezorgd op een papieren bord netjes opgediend zoals in het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar.
25 mrt 2022 om 10:30 In tegenstelling tot de vorige keer was deze keer de ossenhaas geen ossenhaas maar een goedkoop stukje biefstuk, taai, pezig en dus van een povere kwaliteit. Jammer, had voor die prijs iets meer kwaliteit verwacht. Was overigens wel: Medium rare.
24 mrt 2022 om 17:55 het eten was echt slecht, kreeg champignon saus als water en de champignons moesten nog geplukt worden, pepersaus was ook als water smaakte nergens na, ik kreeg friet zo slap en niet gaar, het leek wel voorgebakken friet, en daar betaal je dan voor.
17 mrt 2022 om 22:02 Weer heerlijk gegeten.