SMEAGOL ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 603 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smeagol Argentijns Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 18:34 I'm not happy with delivery and customer support at all. More than 1.5 hours has Passed and I haven't received my order. Calling to the restaurant, rejecting my call Such a shame... My first and last try
17 nov 2022 om 17:18 Lekker zoals altijd, máár ipv pepersaus kreeg ik ribs die zelf al gemarineerd waren met een sausje+extra? Friet. Opzich prina allemaal maar liever even doorgeven als het verandert of gwn mn eigen saus meegeven van 2.25 dan heb ik wat k precies wat k
15 nov 2022 om 19:23 Jammer dat ik lang moest wachten op de bezorging en niet werd geïnformeerd. Nadat ik zelf belde was het er redelijk snel. Vlees uitstekend.
1 nov 2022 om 18:16 90 min is snel, schaamteloos en als een anna frank schuilen achter de telefoon en achter de leugens... zodra ze geen repect meer hebben om moeite te doen om te liegen dan zijn het geboren zwetsnekke
1 nov 2022 om 7:42 I ordered Fajita I ordered a Fajita Sadly no sauce was given so I had to eat it without any topping sauce .. it was very plain ..
26 okt 2022 om 18:01 Was wederom heerlijk, optijd bezorgd en super kwaliteit
20 okt 2022 om 0:31 Kalfsspareribs weer geweldig zoals altijd en 20 minuten eerder dan verwacht bezorgd, weer top
19 okt 2022 om 21:51 Very good Mix grill I order always from here
18 okt 2022 om 12:11 Calamari’s besteld, krijg je 5 ringen voor €10,95, dat vinden ze normaal. Vlees was droog. Frietjes koud.
28 sep 2022 om 18:22 Altijd lekker!!!
23 sep 2022 om 8:09 Echt goed
22 sep 2022 om 9:17 La comida estaba buena, no hay queja por ahí, pero le voy a dar poca valoración simplemente pues sus precios son bastante altos, por lo menos en lo que nosotros pedimos, y la cantidad es…. Quizás otros platos estén más balanceados en calidad precio.